Yeni Üyelere Özel İndirimlerden Faydalanmak ve Bilgi Almak İçin

Eticaret

Eticaret
Eticaret

04.10.2024 03:52

Eticaret

Eticaret yazılım firmamız ekolaykod, sizlere en uygun e-ticaret kampanyalarını gururla sunmaktadır. Günümüz teknoloji ve dijitalleşme çağı olduğundan dolayı pek çok işlem online şekilde yapılmaktadır. Ürün satın alma veya ürün satma portalında yapılan online işlemler bütünlüğüne de e-ticaret denilmektedir. E-ticaret uygulaması farkıyla potansiyel tüm müşterilere ulaşılır ve istenilen ürünün satışı yapılabilir. Tabii bahsettiğimiz işlemlerin kolaylıkla yapılabilmesi için, profesyonel e-ticaret ajansı desteği alınması da önemlidir.

Yaşadığımız çağda kullanılan en favori ticaret alanı online olmaktadır. Fiziksel mağazalara oranla bu ticaret şeklinin oldukça avantajlı durumları da vardır. En avantajlı durumlardan biri, potansiyel müşterilerin tüm şehir ve ülkelerden olabilme imkanıdır. Zaten bu durum bile ticaretin online şekilde yapılması konusunda oldukça teşvik edicidir. 

Eticaret Sitesi

E-ticaret sitesi kurulumunu kendiniz yapmak istiyor fakat konu hakkında bilginiz yoksa ekolaykod web sitemizi ziyaret ederek demo web sitenizi oluşturabilirsiniz. Sitenizi oluşturmak için yapmanız gereken bazı adımlar vardır. Bunlara örnek verecek olursak;

  • Eticaret hosting ve domain edinmelisiniz
  • Şirket türü seçilmeli
  • Hedef kitle belirlenmeli
  • E-ticaret sitesi tasarlanmalı
  • Ürünler siteye yüklenmeli
  • Kategoriler belirlenmeli
  • Kullanılacak tüm ödeme yöntemleri aktif edilmeli
  • Ürün pazarlama kanalları seçilmeli
  • Entegrasyon etkinleştirilmeli

E-ticaret sektörü son yıllarda oldukça büyük bir gelişme göstermiştir. Fiziksel mağazası olan tüm işletmeler bile e-ticaretten faydalanarak ticaretlerini büyütmeyi başarmışlardır. Hatta yapılan istatiksel çalışmalara göre, online alışverişler fiziksel alışverişlere oranla daha fazla yapılmaktadır. 

WooCommerce ile E-Ticaret

WooCommerce nedir? WordPress’e göre tasarlanan açık kaynaklı kodlamaya sahip eticaret eklentisine WooCommerce denilir. Çevrimiçi işletmeler açısından oldukça hızlı platformdur ve bünyesinde farklı seçeneklerde barındırır. Örneğin; farklı ödeme ve nakliye seçimleri, değişkenliği olan ürünler vb. diğer seçenekler.

WooCommerce istek ve ihtiyaçlara göre tasarlanabilme özelliğine sahiptir. Güvenlik aşamaları ve güvenlik kontrolleri konusunda da oldukça başarılı bir sistemdir. Yapılan güvenlik önlemleri sayesinde bilgilerin 3.kişilerin eline geçmesi ihtimali ortadan kaldırılır. Ayrıca tüketici ve firma sahibi arasında yapılan tüm işlemlerinde güvenli ve kaliteli olmasına olanak sağlar. 

Her geçen gün daha fazla dijitalleşen dünyada ticaret yapmak istiyorsanız veya hali hazırda olan ticaret hayatınızı devam ettirmek istiyorsanız, e-ticaret uygulamalarından mutlaka faydalanmalısınız. E-ticaret uygulamalarını kullanmadığınız her gün ticari olarak gerilemeye devam etmektesiniz.