Yeni Üyelere Özel İndirimlerden Faydalanmak ve Bilgi Almak İçin

Seo Danışmanlığı

Seo Danışmanlığı
Seo Danışmanlığı

04.10.2024 06:27

Seo Danışmanlığı

Seo danışmanlığı kapsamında hangi işlemler uygulanır? Seo, web sitesinin Google ve diğer arama motorları tarafından tanınmasını sağlayan işlemler bütünlüğüdür. Web sitesine yapılan seo çalışmasına bağlı olarak hem web sitesi görünürlük kazanır hem de üst sıralamada yer alır. Yapılan bu çalışmaya bağlı olarak da potansiyel kullanıcılar, web sitesine kolaylıkla ulaşım sağlayabilir.

Danışmanlık; uzman kontrolünde çalışma yapılmasını ifade eder. Özellikle seo çalışmasının uzman tarafından yapılması çok önemlidir. Çünkü yapılan tüm çalışmalar seo uyumlu ve organik şekilde olmalıdır. Çalışmalar bütünlük halinde ilerletilmezse, web sitesinin üst sıralamada yer alması sağlanamaz. 

Seo çalışması tek bir çalışmadan ibaret değildir. Bu çalışmanın içeriğinde pek çok işlem yer alır. Ayrıca tüm işlemler bağlantılı şekilde ilerlemektedir. Seo çalışmalarına bütünlük halinde bakıldığı zaman, tüm çalışmaların sıralama dahilinde yapılması gerektiğini belirtmeliyiz. Seo çalışmaları çoklu işlem olsa da öncelikle iki gruba ayrılır. Bunlar; site içi seo çalışması ve site dışı seo çalışması olmaktadır.

Seo Danışmanlık Hizmeti

Seo danışmanlığıweb sitesi sahipleri tarafından talep edilebilir. İş alanlarında yer alan firmalar, blok sahipleri vb. konularda yer alan kişi ve kurumlar marka tanıtımlarını seo çalışmasıyla yapabilirler. İlerleyen teknolojiyle birlikte, reklam uygulamaları da dijital ortamlara taşınmıştır. Bu sebeple de Google ve diğer arama motorları tarafından markanın tanınır olması gerekir. 

Seo çalışmalarını küçük veya büyük işletmeler fark etmeksizin tüm işletmeler yaptırabilir. Bunun yanı sıra kurumsal firmalarda, kurumsal seo çalışmalarından faydalanabilirler. Seo’ya dair çalışmalar kurumsal, firmaya özel, bloklara özel vb. diğer şekillerde yapılabilir. 

Seo çalışmasına başlanılması istenildiğinde, öncelikle seo uzmanından bilgi alınması gerekmektedir. Seo uzmanı ilk adım olarak, web sitesine dair incelemeler yapar. Web sitesi incelemelerinde, sitenin seo uyum oranı değerlerine bakılır. Sitede seo’ya uyumsuz alanlar varsa bu kısımlarda düzenlemeler yapılır.

Web sitesinin seo uyum çalışmasından sonra, analiz aşamasına geçilir. Analizler, seo çalışmalarına üstün katkı sağlar. Yapılan analizler sayesinde;

  • Seo çalışmalarına dair işlem sıralamaları belirlenir
  • Rakip markaların arama motorlarında tanınırlık seviyesi belirlenir
  • Rakip analizlerine bağlı olarak, stratejik seo hamleleri belirlenir
  • Markaya fayda sağlayacak çalışma grafikleri oluşturulur

E-kolaykod, seo danışmanlığı Google sıra bulucu çalışmaları kapsamında üstün bilgi, deneyim ve tecrübeye sahiptir. Tüm bu birleşimle de markanın en kısa zamanda potansiyel müşterileriyle buluşmasını sağlar.