Yeni Üyelere Özel İndirimlerden Faydalanmak ve Bilgi Almak İçin

Seo Hizmeti

Seo Hizmeti
Seo Hizmeti

07.10.2024 11:35

Seo Hizmeti

Seo hizmeti kapsamında pek çok reklam çalışmasının bir arada yapıldığını belirtmeliyiz. Günümüzde markaların reklam çalışmaları arama motorları ve sosyal medya platformları üzerinden yapılır. Bu şekilde yapılan reklam çalışmaları, markanın isteğine bağlı olarak tüm ülkelerde veya kendi tercihi olan bölgelerde tanınmasını sağlar. 

Seo, Google ve diğer arama motorları tarafından markanın tanınmasını sağlayan en temel çalışmadır. Seo çalışmasının içeriğini, birbirine bağlantılı şekilde oluşturulan zincir halkaya benzetmek mümkündür. Her halka bir alanı belirtir ve halkaların birbirine bağlı olması da çalışmanın kapsamını ve kalitesini belirtir.

Seo çalışmaları, kurallar birliğine bağlı olarak yapılmalıdır. Kurallar bütünlüğüne uyum sağlanması zorunludur. Aksi olan durumlarda, seo çalışmasına bağlı olarak hedeflenen sonuçlar elde edilemez. 

Seo hizmeti detay konusunda da seo uzmanının dikkat etmesi gereken unsurlar vardır. Bunlara birkaç örnek verecek olursak;

  • Google tarafından yapılan tüm güncellemeler takip edilmelidir
  • Seo çalışmasının yapılacağı web site incelenmeli ve seo’ya uygun olması sağlanmalıdır
  • Rakip analizleri yapılmalı
  • Site analizleri yapılmalı
  • Anahtar kelime analizleri yapılmalı
  • İçerikler incelenmeli, özgün ve seo’ya uygun olması sağlanmalı
  • Stratejik seo çözümleri belirlenmeli
  • Raporlamalar düzenli olmalı
  • Seo’ya bağlı, tüm site içi seo çalışmaları ve site dışı seo çalışmaları takip edilerek yapılmalıdır

Google Seo Hizmeti

Seo, belirlenen anahtar kelimelerde Google aramalarında üst sıralamada yer alınmasını sağlar. Ayrıca markanın talebi doğrultusunda çalışmalar bölgesel olarak da ilerletilebilir. Bölgesel seo çalışmasında da markanın özellikle tanınmak istediği semt, şehir, ülke gibi faktörler göz önünde bulundurulur. Markanızın web sitesinin olması tek başına bir şey ifade etmez. Fakat web sitenize yapılan seo çalışması, potansiyel kullanıcıların markanızı keşfetmesine olanak sağlar. 

Seo çalışması, reklam çalışması olmaktadır. Bu çalışmanın bir parçası da adwors çalışmasıdır. Markalar iki çalışma hakkında sıklıkla yanlış bilgiler edinmektedir. Öncelikle belirtmek isteriz ki; iki çalışma genel olarak farklı özelliklere sahiptir. 

Seo çalışması yapılırken, sadece seo uzmanına veya seo firmasına ödeme yapmanız gerekir. Yapılan çalışma ise düzenli şekilde oldukça arama motorlarında zirvede yer almanızı ve burada kalıcı olmanızı sağlar. Adwors çalışmasında ise hem adwors uzmanına hem de Google arama motoruna ödeme yapılır. Yapılan çalışma sadece Google arama motoruna verilen ücretin karşılığında olan süreye bağlı olarak geçerlidir. 

E-kolaykod, seo ve sosyal medya hesap yönetimi çalışmalarını uzman kadro eşliğinde markanızın tüm kriterlerine bağlı olarak yapmaktadır. Hedefleriniz için bize ulaşabilirsiniz.