Yeni Üyelere Özel İndirimlerden Faydalanmak ve Bilgi Almak İçin

Sosyal Medya Danışmanlık Ücretleri

Sosyal Medya Danışmanlık Ücretleri
Sosyal Medya Danışmanlık Ücretleri

07.10.2024 06:20

Sosyal Medya Danışmanlık Ücretleri

Sosyal medya danışmanlık ücretleri nasıl belirlenir? Google ve diğer arama motorlarında sıklıkla aranılan bir başlık da “sosyal medya danışmanlığı fiyatları ve sosyal medya yönetimi fiyat listesi” şeklindedir. Sosyal medya uygulamalarında tanınırlığının olmasını isteyen firma, buna özel çalışmaların yapılabilmesi için ajansla veya firmayla anlaşma sağlamalıdır. Sosyal medya yönetim ücretleri konusunda uygun olan ve kaliteli hizmet sunan bir firmayla anlaşma sağlamak istiyorsanız, e-kolaykod bir adım ötenizde sizi bekliyor. 

Freelance sosyal medya çalışması yapan ekiplerde günümüzde aranılanlar listesindedir. Fakat firmaya bağlı olarak yapılan çalışmaların her zaman daha kaliteli olduğunu da belirtmemiz gerekir. Firmamız her daim kaliteli hizmeti uygun ücretle sunmaktan yanadır. Bu sebeple de sosyal medya paket fiyatları konusunda, birden fazla paket seçeneğini değerli müşterilerine sunmaktadır. 

Sosyal Medya Hesap Yönetimi Fiyat 

Sosyal medya danışmanlık ücretleri kapsamında firmamızın, 5 ana paketi vardır. Bunlar; ekonomik paket, temel paket, standart paket, profesyonel paket ve premium pakettir. Tüm paket içeriklerimiz müşterilerimizin ihtiyaçlarına ve bütçelerine özel olarak tasarlanmıştır. 

Sosyal medya çalışması e-ticaret uygulamasında yer alan tüm firmalar için çok önemlidir. E-ticaret şeklinde çalışma yapan firmalar hakkında bilgi edinmek isteyen potansiyel müşteriler, sosyal medya araçlarını da sıklıkla kullanırlar. 

Sosyal medya danışmanlık ücretleri karşılığında alacağınız bazı hizmetler şunlardır; 

  • Görsel ve video çekimleri
  • Paylaşıma uygun Hastag
  • İnstagram, Facebook
  • Aylık yükselme oranlarının raporu
  • Özel gün paylaşımları
  • Reklam stratejilerinin oluşturulması
  • Diğer talep ve stratejik destekler

Sosyal Medya Fiyat Teklifi

Sosyal medya danışmanlık ücretleri, firma veya freelance çalışan kişiler için değişiklik göstermektedir. Sektör içerisinde ortalama ücret skalası olsa bile ücretlendirmeler firmanın kararına bağlı olarak değişkenlik gösterir. 

Sosyal medya çalışması yaptırmak isteyen firmalar, sosyal medya fiyat teklifi konusunda değil tecrübe ve deneyim konusunda araştırma yapmalıdır. Sosyal medya çalışmanızı yapacak olan firmanın eksik donanımı varsa bu durum tanınır olmanızı engeller. 

Potansiyel müşteri grubuyla bir an önce tanışmak isteyen tüm firmalar, sosyal medya çalışmasına start vermelidir. Sizin düşünerek karar veremediğiniz her gün, rakipleriniz bir adım önünüze geçmek için çalışmalarına değer katıyor olacak. Vakit kaybetmeden çalışmalarınızın yapılmasını istiyorsanız, e-kolaykod ile mutlaka iletişime geçiniz. Planladığınız tüm ticari hayatı yaşamanız için bir adım ötenizdeyiz.