Yeni Üyelere Özel İndirimlerden Faydalanmak ve Bilgi Almak İçin

Sosyal Medya Yönetimi

Sosyal Medya Yönetimi
Sosyal Medya Yönetimi

14.10.2024 05:52

Sosyal Medya Yönetimi

Profesyonel sosyal medya yönetimi hizmetinden faydalanmak istiyorsanız, e-kolaykod en büyük destekçinizdir. Medya yönetimi, firmanızın tanıtımı açısından önemlidir. Günümüzde genel olarak araştırmalar ve işlemler online araçlarla yapılmaktadır. Sosyal medya da bu sebeple önemlidir. Alışveriş, gezi, eğlence, iş tanıtımı vb. tüm alanlarda kullanıcılar sosyal medya araştırması yapmaktadır. 

Sosyal medya nasıl yapılır ve sosyal medya hesap yönetimi hakkında bilgili ve deneyimli olan ekibimiz, firmanızın tanınır olmasını sağlamaktadır. Sosyal medya sayfa yönetimi yapılırken öncelikle içerik oluşturulması ve içeriklerin yayınlanması gerekir. İçerik yayınlanmasıyla sosyal medya etkileşimleri çoğalır. Potansiyel müşterilerinizde etkileşimler sayesinde markanızı tanır ve bilgi sahibi olur.

Kurumsal Sosyal Medya Yönetimi

Kurumsal sosyal medya hesapları ve kişiye özel sosyal medya hesapları farklı özelliklere sahiptir. Kişisel hesaplar genelde eğlence amaçlı kullanılır. Fakat kurumsal hesaplar, rakiplerden daha fazla tanınırlığa sahip olmak için vardır.

Kurumsal sosyal medya yönetimleri için dikkat edilmesi gereken unsurlar vardır. Bunları belirtecek olursak;

Hangi mecralarda yer alınması istenildiği belirlenmelidir: Sosyal medya gruplarından hangisinin tanıtıma fayda sağlayacağı belirlenmelidir.

Potansiyel hedef kitleler hakkında analiz yapılmalı: Potansiyel müşteriler hangi alanlarda araştırmalarını sürdürüyor konusunda bilgi edinilmelidir.

Rakip analizleri yapılmalıdır: Rakiplerin marka olarak tanınması hangi aşamada konusunda analizler yapılmalı. Analizler profesyonel araçlarla yapılmalıdır.

Sosyal medya hesapları oluşturulmalıdır: Hangi platformlarda yer alınması gerekliyse bunlara uygun hesaplar açılmalı. 

Sosyal Medya Yönetimi Fiyat

Sosyal medya yönetimine ilişkin olan fiyatlandırmalar, firmalar arasında farklılık göstermektedir. Firmalar paket içeriklerine bağlı olarak ve diğer etkenlerini göz önünde bulundurarak ücretlendirme yapabilir. 

Sosyal medyaların yönetilmesi için araştırma yapılması gereken ilk konu, kesinlikle ücretlendirme olmamalıdır. Medya yönetiminde öncelikle ekibin; tecrübesi, bilgisi, deneyimi, başarı oranları vb. değerlendirmelere bakılmalıdır. 

Firmaların farklı seçenekler sunarak oluşturdukları, sosyal medya paketleri vardır. Firmanızın çıkarlarına ve bütçenize uygun olanı seçme hakkı size aittir. Fakat bu seçimi yaparken, sosyal medya uzmanından bilgi alarak karar vermenizi tavsiye ederiz. 

E-kolaykod olarak firmamız, farklı seçenek paketleri halinde sosyal medya hizmeti sunmaktadır. Firmanızın yararına olacak en uygun paketi, sosyal medya uzmanımızın eşliğinde seçebilirsiniz. Sonrasında ekibimiz çalışmalarına hızlı şekilde başlar ve marka tanınırlığınız en kısa zamanda zirvede hak ettiği yere sahip olur.