Yeni Üyelere Özel İndirimlerden Faydalanmak ve Bilgi Almak İçin

Sosyal Medya Yönetimi Fiyat

Sosyal Medya Yönetimi Fiyat
Sosyal Medya Yönetimi Fiyat

09.10.2024 06:45

Sosyal Medya Yönetimi Fiyat

Sosyal medya yönetimi fiyat listesi neye göre belirlenir? Sosyal medya danışmanlığı ve sosyal medya yönetimi ücretleri, firmanın belirlemiş olduğu paketlere göre değişiklik gösterir. Ayrıca firmalar istedikleri dönemlerde de kampanyalı özel fiyat listesi düzenleyerek, müşterilerine farklı seçenekler sunarlar. 

Ekolaykod sosyal medya paket fiyatları, yılın her döneminde müşterilerine özel kampanya fiyatlandırması yapmaktadır. Firmamızın sosyal medya uzmanı ücretleri, tüm müşterilerimizin memnuniyetini kazanmıştır. 

Firmamızın sosyal medya çalışmasına dair yapmış olduğu bazı çalışmalar şunlardır;

  • Görsel ve video çalışmaları
  • Özel günlerde paylaşım yapılması
  • Paylaşımlara uygun olarak düzenlenen hastag
  • İnstagram, facabook, youtube, tiktok vb. diğer sosyal medya çalışmaları
  • Yükseliş raporlamalarının düzenlenmesi
  • Reklam stratejisi çalışmaları

Sosyal Medya Danışmanlığı

Sosyal medya yönetimi fiyat listesinin firmalara göre değişiklik gösterdiğini belirtmemiz gerekir. Ajans fiyatları, sunulan hizmetlere ve diğer etkenlere göre değişiklik gösterir. Sosyal medya çalışmaları şirket olarak yapılabileceği gibi freelance sosyal medya yönetimi şeklinde de yapılabilir. Burada önemli olan unsur yapılan işlemlerdeki bilgi, deneyim ve tecrübedir. 

 Markanızın dijital dünyada tanınırlığının artması için yapılması gereken bazı çalışmalar vardır. Bunlardan biri de sosyal medya çalışmasıdır. Kaliteli ve tamamen organik şekilde yapılan çalışmalar sayesinde marka tanınırlığınız artar. 

Sosyal medya çalışması yapılmadan önce stratejik hamlelerin belirlenmesi gerekir. Öncelikle hedef kitle belirlenmelidir. Sonrasında hedef kitlenin yönelmiş olduğu seçenekler incelenmeli ve detaylı rakip analizleri yapılmalıdır. Rakip analizlerinin sonuçlarına bakılarak, süreç içerisinde yapılacak işlemler belirlenmelidir. 

Sosyal Medya Çalışması

Sosyal medya yönetimi fiyat hakkında bilgi verdikten sonra, çalışmanın detayları hakkında bilgilendirme yapacağız. Sosyal medyanın marka tanınırlığı açısından önemi bilinmektedir. Günümüzde pek çok işlemin dijital dünya araçlarıyla yapıldığı düşünülürse, sosyal medya çalışmasının da ne kadar önemli olduğunu daha net görebilirsiniz. 

Sosyal medyanın gücüne örnek verecek olursak; öncelikle hızlı iletişimin varlığı ve işletmelere özel pazarlama olanağı olduğundan bahsedebiliriz. Potansiyel müşteri formundaki kişiler alışveriş vb. tüm konularda sadece arama motorlarında araştırma yapmazlar. Bunun yanı sıra sosyal medya formlarında yapılan yorumlar ve diğer göstergelerde önem teşkil eder. 

Ekolaykod; web tasarım, seo çalışması, sosyal medya çalışması, adwors çalışması vb. diğer çalışmaların tamamını yaparak internet sayfanızın “en tanınır site” tanımlamasına uygun olmasını sağlar.